Het lidmaatschap van muziekvereniging Apollo

Aanmelden
Om lid te worden van de vereniging kun je contact opnemen met de leerlingcoördinator van muziekvereniging Apollo.

Heb je al voldoende informatie ontvangen en / of kun je instromen in een orkest of starten met muziekles, dan gaat het lidmaatschap in na ontvangst van het aanmeldingsformulier bij het secretariaat.

Het lidmaatschap kan direct ingaan, beëindiging gaat over het algemeen in overleg, waarbij een opzegtermijn van 1 maand gangbaar is.

Contributie
De contributie dient maandelijks te worden voldaan. Apollo heeft geen automatische incasso regeling waaraan  men kan deelnemen, Ieder lid dient zelf het lidmaatschapsgeld over te maken tot opzegging van het lidmaatschap.

De tarieven voor 2016/2017 zijn:
Aspirant lid (wel lid maar nog niet spelend in 1 v/d orkesten)  gratis
Jeugd (16-)                                                                                                        €  7,00 per maand
Volwassenen (16+)                                                                                       € 12,00 per maand
Instrumenten kunnen worden gehuurd bij de vereniging (indien op voorraad) tegen een huurtarief van € 7,00 per maand

Download het inschrijfformulier en de algemene_voorwaarden hier.