Breng je stem uit voor Apollo bij Rabobank ClubSupport

De Rabo ClubSupport actie is op 27 september van start gegaan. Heb je al gestemd als lid van de Rabobank. Niet? Doe dat dan alsnog en als je nog twijfelt welke vereniging je steun verdient? Muziekvereniging Apollo uit Geertruidenberg kan jou steun echt heel goed gebruiken.

Apollo zet zich actief in om muziek weer op ieders agenda te krijgen. Het aanbieden van Try-out muzieklessen via Sjors Creatief en het organiseren van concerten op allerlei wijze zijn zomaar een greep uit onze activiteiten.

Help ons financieel met het organiseren van activiteiten om mensen te laten kennis maken met muziek. Geef kinderen de kans om laagdrempelig te proeven aan het bespelen van een instrument.

Dus ga snel naar : https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ en steun onze vereniging. Dit kan tot 11 oktober.

Muziekvereniging Apollo verdient echt ieders steun.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: