Blokfluitles

Speciaal voor diegenen die heel graag willen beginnen met muziek maken, verzorgen wij blokfluitles. Tijdens deze lessen word je vertrouwd gemaakt met enkele grondbeginselen in de muziek zoals het lezen van het notenschrift, maatsoorten, ritmes, enz.

De cursus bestaat uit minimaal 25 lessen van 20 minuten, waarbij er les wordt gegeven in groepjes van circa 3 leerlingen. De cursus wordt gegeven in Geertruidenberg.

Wat kost het: Het lesgeld bedraagt € 50,- per leerling. Je wordt aspirant-lid van de vereniging. Een aspirant-lid hoeft geen contributie te betalen, maar mag wel deelnemen aan de activiteiten die de vereniging organiseert. De kosten van een blokfluit en lesboek komen er apart bij. Vraag daarbij eventueel om advies aan degene die je lesgeeft of de contactpersoon van de vereniging. De vereniging heeft beiden op voorraad.

Nadat de cursus blokfluitles is afgerond, kun je via een muziekschool of particuliere docent een vervolgopleiding volgen op een ander instrument of eventueel doorgaan met blokfluitles.

Het volgen van muzieklessen is een eerste stap op weg naar een lange muzikale carrière. Muziek maken wordt pas echt leuk als je dat samen met anderen kunt doen en wij zouden het uiteraard heel leuk vinden als je dat dan bij Muziekvereniging Apollo komt doen. Er zijn mogelijkheden om een instrument te huren of te kopen.

Alle instrumenten zijn welkom bij onze vereniging, waarbij je kunt denken aan: gitaar,dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, bariton, trombone, bas, piano of keyboard, viool, cello en slagwerk.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust kijken naar ons tijdens één van onze repetities op maandagavond vanaf 19.30 uur in Vestingzicht (Burg. Allardstraat 2a).

Direct aanmelden voor de eerstvolgende cursus kan natuurlijk ook! Klik op direct aanmelden en een inschrijfformulier wordt geopend

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Inge Bol, leerlingencoördinator van Muziekvereniging Geertruidenberg tel. 0162 – 523 285 of stuur een email