Aankomende Evenementen

C.C. de Schattelijn, Vismarktstraat 4A
Geertruidenberg, 4931 AZ Nederland
+ Google Maps

Op 5 april 2020 presenteren sluiten de 3 muziekverenigingen van de gemeente Geertruidenberg hun SjorsCreatief project af met een gezamenlijk optreden van al de deelnemers aan SjorsCreatief bij de verenigingen en tevens zullen de leerling-orkesten en slagwerkgroepen een optreden verzorgen. Om dit alles een goed "podium" te geven doen we dit in de theaterzaal van de Cultureel Centrum "de Schattelijn". Namens harmonie de Eendracht, harmonie st. Bavo en muziekvereniging Apollo is iedereen welkom om te komen luisteren en kijken.

Apollo PUB Quiz 2020

18 april @ 19:30 - 23:00
Café “Den Witte Hemel” in Geetruidenberg, markt 1
Geertruidenberg, 4931BR Nederland
+ Google Maps
€5,00

Ook in het jubileum jaar van muziekvereniging Apollo organiseren we de Apollo Muziek-Pub-Quiz. Na de succesvolle 1e editie van de pubquiz in café "de Witte Hemel" pakken we wederom de instrumenten op om iedereen die wil te testen op muzikale kennis en gehoor. schrijf jezelf in met je vrienden en / of familie en ga voor de winst!

november 2020

Jubileumconcert muziekvereniging Apollo

14 november @ 16:30 - 22:00

180 jaar Apollo wordt afgesloten met een concert samen met de andere muziekverenigingen uit de gemeente Geertruidenberg. Dit evenement zal duidelijk maken dat er nog genoeg muziek inzit na 180 jaar.

+ Exporteer Evenementen