Aankomende Evenementen

Fort St. Gertrudis /Arjan van Dijk, Haven 54
Geertruidenberg, noord-brabant 4931 AH Nederland
+ Google Maps

Apollo neemt deel aan het GEESTIG evenement van Arjan van Dijk in "Fort St. Gertrudis" in Geertruidenberg. Met verrassende optredens en interessante muzikale combinaties Een bijzondere avond met bijzonder verrassend GEESTIGE optredens. Kaarten zij te koop via de website van Hierlocaties.nl

december 2019

Winterfair 2019

7 december @ 15:00 - 21:00
markt Geetruidenberg, Markt
Geertruidenberg, 4931BR Nederland
Gratis

Ook dit jaar zal muziekvereniging Apollo aanwezig zijn tijdens deze traditionele markt in Geertruidenberg. Kom onze stand bezoeken en probeer eens uit of muziek maken iets voor jou is. Kom kijken, uitproberen en luisteren naar de optredens van de leden van muziekvereniging Apollo.

Top2000 Café deelname

8 december @ 12:00 - 21:00
boelaars zalencentrum, Keizersdijk 48
Raamsdonksveer, noord-brabant 4941 GG Nederland
Gratis

Na een jaar pauze wordt in 2019 wederom een Top2000 Café georganiseerd. Het evenement was in 2017 zeer succesvol. Ook dit jaar neemt muziekvereniging Apollo deel aan dit unieke concept. Er wordt gewerkt aan muziekstukken welke helemaal passen binnen dit concept. Wij zijn al heel enthousiast en hopen veel publiek te mogen begroeten.

+ Exporteer Evenementen