Welkom bij muziekvereniging Apollo
De website van muziekvereniging ‘Apollo’ uit Geertruidenberg geeft je informatie over de geplande optredens, informatie over de vereniging en de verschillende groepen, (foto)verslagen van onze activiteiten en natuurlijk gegevens van de contactpersonen.
Apollo bestaat uit een gevorderden-orkest ‘Apollo’ en opleidingsorkest ‘MuziekenZo’ totaal zo’n 20 leden. Het orkest heeft de afgelopen jaren optredens verzorgd in verschillende muziekstijlen en wisselt daarom regelmatig van repertoire.
Nieuwe muzikanten zijn van harte welkom om kennis te komen maken met de orkesten en de dirigent.

Wil je jezelf en je team inschrijven voor de Apollo Pubquiz 2020 klik dan op de volgende link en je gaat direct naar de juiste pagina:Pubquiz

Wat biedt Apollo?

• de mogelijkheid om samen muziek te maken o.l.v. een professionele dirigent
  • huren van een blaasinstrument
  • Inspraak van de leden via diverse commissies
  • een vereniging die naast het muziek maken vooral houdt van gezelligheid

Over muziekvereniging Apollo

Onze vereniging bestaat sinds 1840.
En in al die jaren is het belangrijk geweest dat plezier bij het samen spelen voorop staat.