Donateursactie muziekvereniging Apollo

Vanaf zondag 26 augustus tot en met zaterdag 1 september 2018 komen de leden van muziekvereniging Apollo weer langs de deur in de kern Geertruidenberg voor de donateursactie.

Waarom een donateursactie: Net als veel verenigingen in Nederland zijn de uitgaven van de vereniging vaak groter dan de inkomsten. Om dit enigszins te compenseren houdt Apollo elk jaar een donateursactie. Dit ondanks de inbreng van de leden en onze gemeente. Bijna al het werk wordt binnen de vereniging door vrijwilligers gedaan. Helaas blijven er altijd dingen over die betaald moeten worden zoals onderhoud van instrumenten en aankoop van nieuwe muziek.

Wist u dat muziekinstrumenten door goed onderhoud zeker 30 jaar meegaan. En als er dan ook nog gekozen wordt voor kwalitatief goede instrumenten dat daarmee de levensduur nog verder wordt verlengt. Keerzijde hiervan is dat zowel onderhoud als kwaliteitsinstrumenten een goed gevulde portemonnee vereisen.

Geef dan ook gul als onze leden bij uw aan de deur komen.

Onze leden zullen zich identificeren en hebben een bewijs van toestemming van de gemeente Geertruidenberg bij zodat u weet dat dit een goede collecte is.